Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині невідомі у масках скоїли розбійний напад на приватний будинок

  • 06.10.2016, 16:04
  • 1 951

В одному із сіл Кам’янка-Бузького району троє невідомих у масках увірвались у будинок, побили господаря та його доньку, відтак викрали чималу суму коштів та золоті прикраси.

Про цей випадок у поліцію повідомила 5 жовтня о 21:30 56-річна місцева мешканка, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, на момент нападу в будинку перебував лише 83-річний батько заявниці, він спав. Зловмисники зв’язали його і жорстоко побили, після чого почали нишпорити по хаті. Згодом медики діагностували у пенсіонера обширні гематоми обличчя та перелом стегна.

Заявниця, котра мешкає поруч, почула крик і побачила, що в батьковому будинку хтось ходить з ліхтариком, тому вирішила з’ясувати, що відбувається. Коли вона зайшла у приміщення, нападники побили і її та зв’язали. За словами жінки, зловмисники заволоділи грошима у сумі 2500 доларів США, 2700 євро, а також золотими виробами.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбійний напад) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Правоохоронці вживають заходів, аби встановити особи та затримати нападників.

Схожі новини