Передплата 2024 ВЗ

Харківська горілка-вбивця забрала вже 42 життя. Отруїлися 85

  • 04.10.2016, 15:15
  • 1 145

За останніми даними на сьогодні в Україні зареєстровано 85 випадків отруєння фальсифікованим алкоголем, 42 з них - летальні.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

"Станом на 9.00 4 жовтня 2016 року в країні зареєстровано 85 випадків отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, з них 42 випадків завершились летально", - сказано в інформації.

Зокрема, у Харківській області кількість постраждалих від отруєння фальсифікованим небезпечним алкоголем становила - 66 осіб, із них померло - 29 осіб, причому, за даними судмедекспертизи у 23 померлих виявлено метиловий спирт. Отже, на Харківщині у Вовчанскому районі - отруїлося 23 особи, з них 13 померло, в Ізюмському районі - отруїлося 22 осіб, з них 5 померло, у Харківському районі - отруїлося 11, з них 5 померло, у Борівському районі - отруїлася 1 особа (померла), у Великобурлуцькому районі - 4 особи (померли), у Барвінківському районі - 1 особа отруїлася, у Балаклійському районі - 1 особа отруїлася, у м. Харкові - зареєстровано отруєння у 2 осіб, у Куп'янському районі - отруїлася 1 особа (померла).

За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби, в Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях станом на ранок 4 жовтня нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано. Ситуація у зазначених областях така:

Житомирська область (м. Бердичів): отруїлося - 3 особи, померла 1 особа; Донецька область (м. Лиман): отруїлося - 9 осіб, з них 5 померло; Миколаївська область (м. Миколаїв): отруїлося та померло - 5 осіб ; Луганська область (м. Рубіжне): отруїлося та померло - 2 особи.

Схожі новини