Передплата 2024 ВЗ

Суд продовжив арешт Заверусі, Романюку і Кошелюку на два місяці

  • 02.10.2016, 10:55
  • 3 825

Їх звинувачують у вбивстві двох міліціонерів навесні 2015 року.

Київський Апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід обвинуваченим у причетності до нападу і вбивства двох правоохоронців Віті Заверусі, Андрію Романюку та Євгену Кошелюку, повідомила активістка Аліна Боднар, пише ZN.

"Романюк, Кошелюк, Заверуха — продовжили утримання під вартою ще на 60 діб", — написала Боднар на своїй сторінці в Facebook.

Один з затриманих дав свідчення по справі Заверухи

Підозра у вбивстві двох поліцейських членами добровольчих батальйонів ґрунтується на свідченні одного з затриманих.

Як передає кореспондент 24 Каналу в прямому ефірі, прокурори вимагають залишити під домашнім арештом одного з підозрюваних, а для всіх інших продовжити термін тримання під вартою.

Натомість, адвокати підозрюваних вимагають відпустити Віту Заверуху, Андрія Романюка, Данила Ситникова та Євгена Кошелюка. Захисники останніх вкотре заявили, що слухання незаконне, оскільки немає повного складу всіх обвинувачених у цій справі.

Читайте також: 18-річну дівчину звинувачують у причетності до розстрілу посту ДАІ

Крім того, від Віти Завірухи медики не відходять ні на крок. Дівчина почуває себе дуже погано.

Засідання суду ще не закінчилось.

Під київським судом, де розглядають справу підозрюваних у вбивстві міліціонерів, стались сутички, є затримані

На місце прибув спецпідрозділ МВС.

У Києві біля апеляційного суду, де розглядають справу щодо підозрюваних у вбивстві міліціонерів на АЗС, сталися сутички. Про це передає Громадське.

"Під будівлею суду поновились сутички. Спершу було затримано двох осіб, згодом правоохоронці затримали ще двох чоловіків. На даний момент сюди прибув спецпідрозділ МВС", - йдеться в повідомленні.

Перед цим, безпосередньо під час засідання на одного з підозрюваних, Андрія Романюка, "було складено протокол затримання за статтями про хуліганство, вчинене групою осіб, та про завдання ушкоджень співробітнику правоохоронних органів".

У документі зауважується, що Романюк відмовився підписувати даний протокол.

Сьогодні збіг термін запобіжного заходу Віти Заверухи та ще двох підозрюваних, о 8:00 ранку їх відпустили, а потім знову затримали у залі суду.

Схожі новини