Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ГПУ оголосить підозру відомому українському футболісту через договірні матчі

  • 30.09.2016, 19:48
  • 1 288

Ім'я цього футболіста поки не надається розголосу в інтересах слідства.

Відомому українському футболісту оголосять підозру в участі у договірних матчах. Про це повідомив перший заступник голови Комітету з етики та чесної гри ФФУ Андрій Мадзяновський, передає УТ.

«Одною з осіб, якій буде оголошено підозру, є досить відомий український футболіст. Це не дублер, не гравець молодіжної команди. Він вже неодноразово допитувався Генеральною прокуратурою України», — сказав Мадзяновскій, передає «Футбол 24».

Напередодні Генпрокуратура на своєму сайті повідомила, завершила досудове розслідування у ще одному кримінальному провадженні за підозрою футболіста—професіонала в одержанні хабара за «злиття» матчу.

Зазначається, що у серпні 2015 року в рамках проведення чемпіонату України U-21 він прийняв пропозицію забезпечити програш своєї команди. Після чого запропонував іншим гравцям клубу програти у матчі, на яку вони погодилися за що отримали понад 170 тисяч грн.

26 вересня футболісту було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 354, ч. 4 ст. 354 КК України, та за результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Футболісту загрожує покарання у вигляді штрафу або громадських робіт або обмеження волі або позбавлення волі.

Схожі новини