Передплата 2024 «Добрий господар»

Штаб: «Гібридні війська вдарили по Павлополю з БМП»

  • 30.09.2016, 11:35
  • 734

За добу терористи 33 рази відривали вогонь по силах АТО.

За минулу добу, 29 вересня, гібридні війська на Донбасі 33 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передає УТ.

На Луганському напрямку зафіксовано 12 порушень “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Попасної. По Новоолександрівці ворог відкривав вогонь з міномету 82-го калібру та зенітної установки.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Противник порушував “режим тиші” в районі Мар’їнки, Талаківки, Старогнатівки, Широкиного та Павлополя, застосувавши гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Окрім того, бойовики обстріляли позиції українських захисників Павлополя з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 11 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки та Новгородського. Також по Авдіївці ворог відкривав вогонь з міномета 82-го калібру, а по Верхньоторецькому вів вогонь снайпер.

У районі Станиці Луганської виявили один безпілотник.

Схожі новини