Передплата 2024 «Добра кухня»

У Севільї лазером прооперували Шведа 

  • 29.09.2016, 19:20
  • 1 178

В іспанській Севільї під ніж спортивних хірургів ліг 18-річний легіонер однойменного футбольного клубу, півзахисник молодіжної збірної України, екс-львів’янин Мар’ян Швед.

У Севільї лазером прооперували Шведа 
У Севільї лазером прооперували Шведа 

Причиною звернення до місцевих ескулапів став розрив хрестовидної зв’язки на лівому коліні. Важку травму Мар’ян отримав під час недавнього відбіркового матчу чемпіонату Європи U-21 з командою Шотландії.

Київські медики, до яких за консультацією звернулися фахівці молодіжної збірної, не бачили потреби у хірургічному втручанні. ФК “Севілья” провів детальніше обстеження Шведа у спеціалізованій клініці у Барселоні, і там наполягли на операції. Виконували її за сучасними технологіями, “зварювали” порвані зв’язки за допомогою лазера, що повинно прискорити одужання. Всі витрати узяв на себе футбольний клуб. Морально підтримували нашого краянина українські заробітчани, які живуть у Севільї.

За попередніми оцінками, реабілітація футболіста може зайняти не менш як півроку. Навіть під час такої затяжної перерви спортсмен не обходитиметься без футболу. Наскільки це можна буде, підтримуватиме себе у добрій фізичній формі, штудіюватиме футбольну теорію. А ще — вдосконалюватиме знання іспанської мови, щоб мати повне взаєморозуміння з тренером і своїми теперішніми партнерами на полі.

Схожі новини