Передплата 2024 «Добрий господар»

Бойовики гатили з мінометів і БМП: 25 обстрілів за добу

  • 29.09.2016, 10:37
  • 751

За минулу добу незаконні збройні формування 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook, передає Еспресо.

На Луганському напрямку зафіксовано 9 порушень "режиму тиші". Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганскої. А з БМП окупанти обстріляли українських захисників біля населених пунктів Новозванівка та Новоолександрівка.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 8 порушень "режиму тиші". В районі Мар’їнки, Талаківки, Старогнатівки, Широкиного та Водяного бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. Окрім того, по Широкиному та Мар’їнці вів вогонь снайпер.

На Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів. Окупанти із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки та Верхньоторецького. Також по Авдіївці бойовики відкривали вогонь з міномету 82-го калібру, а по Новгородському вели вогонь з БМП та зенітної установки.

У зоні проведення АТО за добу, що минула, зафіксовано проліт одного безпілотного літального апарату.

У штабі АТО наголосили, що, незважаючи на ці провокації, Збройні сили України суворо дотримаються режиму тиші та неухильно виконують відповідні пункти Мінських угод.

Схожі новини