Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові на хабарі $600 затримали начальника відділу міграційної служби

  • 28.09.2016, 19:56
  • 1 990

У вівторок, 27 вересня, у Львові обласна прокуратура спільно з прикордонниками затримали «на гарячому» під час отримання $600 хабара одного з начальників відділів Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

За вказані кошти посадовець обіцяв трьом іноземним громадянам з Лівану та Марокко посприяти в оформленні документів для в’їзду на територію України, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Додамо, що того ж дня, 27 вересня, голова ГО «Варта-1» та депутат ЛМР Ігор Зінкевич виклав на сторінці спільноти фото з місця затримання хабарника (на вул. Мазепи), спершу не було відомо, кого саме затримали, та згодом він додав, що йдеться про посадовця міграційної служби.

За цим фактом прокуратура розпочала досудове розслідування за ч.2 ст.369-2 КК України (зловживання впливом за прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

На цей час за участю підозрюваного проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Схожі новини