Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поліція затримала постачальника смертельного алкоголю

  • 28.09.2016, 12:28
  • 1 257

Правоохоронці затримали 39-річну жінку, яка реалізовувала отруєний алкоголь в мережі магазинів і перекупників, які їй належать.

Про це повідомляє прес-служба Слов'янського відділу поліції Донецької області.

Мешканка Ізюма Харківської області та її дилер в Лимані Донецької області поміщені в ізолятор тимчасового тримання в Краматорську.

27 вересня в Лимані від отруєння саморобним коньяком померли п'ятеро людей, ще троє були госпіталізовані і зараз знаходяться в лікарні. Стан одного з них ідентифікується як важкий.

Слідчо-оперативні заходи допомогли встановити особу реалізатора смертоносного напою, через якого фальсифікат потрапив в Донецьку область.

Пізніше слідство вичислило канал надходження фальсифікату, який поставлявся з Харківської області.

Зараз жінка доставлена ​​в Лиманське відділення поліції. Затримана відмовляється давати свідчення.

Дилер з Лиману всіляко співпрацює зі слідством і дає свідчення.

Кримінальна справа тепер кваліфікується за ч. 3 ст. 204 - незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, а також незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків.

Зловмисникам загрожує тюремне ув'язнення на термін від п'яти до 10 років.

Раніше повідомлялося, що поліція відкрила справу за фактом отруєння алкоголем в Донецькій області.

Раніше 23 вересня Держспоживслужба заявила, що в Харківській області 12 осіб померли в результаті отруєння контрафактним алкоголем. За останніми даними Держспоживслужби, кількість летальних випадків в результаті масового отруєння зросладо 23-х.

Схожі новини