Передплата 2024 ВЗ

Жебрівський: "На території сіл на околиці Горлівки утворять ВЦА"

  • 28.09.2016, 12:03
  • 1 089

На території громади, куди увійдуть підпорядковані до Бахмутського району села на околиці Горлівки, буде введено військово-цивільну адміністрацію, яку має очолити колишній селищний голова Зайцевого Володимир Вєсьолкін.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці у Facebook.

"Ще кілька слів після вчорашньої поїздки по наших селах на околиці Горлівки. Однією із проблем саме цих сіл було те, що ще на початку вересня вони були в адміністративному підпорядкуванні Горлівської міської ради. Тобто де-юре, були підпорядковані сепаратистам. Нонсенс, правда? Але 8 вересня Верховна Рада таки прийняла рішення про перепідпорядкування цих сіл до Бахмутського району. На території цієї громади буде введено військово-цивільну адміністрацію і ми очікуємо, що за два-три тижні буде призначено голову ВЦА. Ним має стати Володимир Вєсьолкін, колишній селищний голова того ж Зайцевого, який у 2014 році пішов добровольцем на фронт", - повідомив П. Жебрівський.

Джерело: День