Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові обрали найкращу кав’ярню 2016 року

  • 26.09.2016, 09:25
  • 1 821

Переможцем цьогорічного конкурсу стала "Вірменка".

«Найкращою кав'ярнею Львова» у 2016 році стала «Вірменка». Таким є результат щорічного конкурсу у рамках X фестивалю «На каву до Львова», передає Захід.нет.

Львів'яни та гості міста могли проголосувати за улюблений заклад під час інтернет голосування у соцмережах та на сайті фестивалю або ж безпосередньо у кав'ярнях міста, заповнивши анкету.

Першість серед львівських кав'ярень зайняли дев'ять закладів. Зокрема, найсмачнішу «Каву у джезві» варять у кафе «Домініканес». У номінації «Кава з собою» переможцем став ROCKET ESPRESSO. Найгостиннішою львівською кав'ярнею є ресторація «Атляс», а у номінації «Кава з історією» перемогла кав'ярня-музей «Фіксаж».

З вступним словом до гостей звернувся Андрій Садовий та Андрій Сидор

Відкриттям року є «Світ кави», у номінації «Кава і до кави» перемогла кондитерська «Лігумінка», а звання найбільш мистецької кав’ярні 2016 року отримала «Штука». Найкреативнішою львівською кав'ярнею є «Black Honey».

Переможців оголосили у неділю, 25 вересня, під час церемонії закриття X фестивалю «На каву до Львова». Представники кав'ярень отримали грамоти, які вручав міський голова Львова Андрій Садовий та директор фестивалю Андрій Сидор.

Схожі новини