Передплата 2024 «Добра кухня»

ГПУ: "В офісах компанії нардепа Новинського проходять обшуки"

  • 25.09.2016, 19:32
  • 1 217

Обшуки проводяться за фактом незаконого заволодіння майном суднобудівного заводу "Океан".

"Генеральною прокуратурою України спільно зі Службою безпеки України в ході проведення спецоперації в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за фактом заволодіння невстановленими особами майном ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан" в особливо великих розмірах, доведення вказаного підприємства до банкрутства та вчинення інших злочинів, 25.09.16 на території Миколаївської, Київської, Дніпропетровської областей, в тому числі за місцем розташування ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан" проводиться 23 обшуки", - йдеться в повідомленні.

В ГПУ зазначили, що в операціях задіяно понад 45 працівників прокуратури і 150 співробітників Служби безпеки України.

Крім того, повідомляється,що внаслідок злочинних дій збитки заводу склали понад 1,5 млрд грн. Наразі триває перевірка всіх осіб, причетних до банкрутства підприємтва.

"В ході досудового розслідування на причетність до вчинення вказаних злочинів перевіряються всі особи, задіяні у процедурі банкрутства підприємства, зокрема ліквідатори, службові особи ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан", ПрАТ "Смарт-Холдінг" та інших підприємств. Слідчі дії тривають", - повідомили у відомстві.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини