Передплата 2024 ВЗ

В автокатастрофі загинув колишній гравець київського "Динамо"

  • 25.09.2016, 16:54
  • 2 012

У Москві в автокатастрофі загинув колишній гравець київського "Динамо"Володимир Кузьмічов. 

Трагедія сталася у п'ятницю, 23 вересня, на Мічурінському проспекті.

37-річний футболіст не впорався з керуванням Audi A6, в результаті чого автомобіль врізався в бетонну огорожу. Спортсмен помер від отриманих травм.

Володимир Кузьмічов народився 28 липня 1979 року у Москві. Футболом захопився ще в дитинстві. Його прийняли у школу московського "Спартака". Кузьмічов виступав за другий склад цього клубу. Не потрапивши до першої команди, перейшов у новоросійський "Чорноморець". Там на гру Кузьмічова звернув увагу тренер київського "Динамо" Валерій Лобановський.

Російський футболіст прийняв запрошення українського клубу. Перехід відбувся у 2000 році, коли чемпіонат України вже почався. Тому до кінця року Кузьмічов грав за "Динамо-2". В основному складі київської команди з'являвся тільки у групових матчах Ліги чемпіонів. Лобановський випускав Кузьмічова на заміну.

Навесні 2001 Володимир зіграв в 11 матчах внутрішнього чемпіонату і став чемпіоном України у складі київського "Динамо". Однак після цього повернувся у Москву, але вже не в "Спартак", а в ЦСКА.

Грав також за "Торпедо" (Москва), "Спартак" (Нальчик), "Анжи", "Кубань", "Терек". Сезон 2014-2015 років провів у подільському "Вітязі".

Джерело: Факты

Схожі новини