Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики готуються до боїв: втопили три БМП

  • 25.09.2016, 15:16
  • 1 279

Бойовики продовжують порушувати "режим тиші" на тимчасово окупованих територіях Донбасу, здійснюючи обстріли зі стрілецької зброї та 82 та 120-мм мінометів.

Про це повідомили у головному управлінні розвідки Міноборони України 25 вересня.

За даними ГУР, бойовики зосереджуються на підтриманні боєготовності військ, зокрема до вищого ступеня бойової готовності приводились з’єднання і частини 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

"Особовий склад окремих підрозділів відкликано зі звільнень. Також на полігоні "Перевальський" підрозділи 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ відпрацьовують ведення бою з ходу", - зазначили у розвідці.

При цьому під час виконання елементів подолання водної перешкоди на Ісакіївському водосховищі, внаслідок порушення правил підготовки бойової техніки, затонуло три бойові машини піхоти.

"Бойовиками перевірено готовність до бойового застосування чергових сил і засобів артилерії та протиповітряної оборони 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад, а також 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) та 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - повідомили у ГУР.

До повітряної розвідки залучались два безпілотні літальні апарати тактичного рівня в зоні відповідальності ОТУ "Донецьк".

Схожі новини