Передплата 2024 «Добра кухня»

Підозрюваного у даванні хабара львівського патрульного взяли під домашній арешт

  • 23.09.2016, 16:56
  • 1 088

Інспектора патрульної поліції, який підозрюється у спробі дати хабар службовій особі, помістили під домашній арешт та відсторонили від посади.

Сьогодні, 23 вересня, Галицький районний суд м. Львова задовілив клопотання прокуратури Львівської області про обрання запобіжного заходу стосовно інспектора патрульної поліції м. Львова, який намагався надати неправомірну вигоду одному із заступників керівника структурного підрозділу районного відділу Нацполіції, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Інспектору повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1. ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 21 вересня при спробі передати хабар затримали інспектора патрульної поліції. Він намагався відкупити свого родича від кримінальної відповідальності. За 400 доларів США та 2 600 гривень він хотів домовитися із заступником керівника структурного підрозділу районного відділу поліції ГУ НП у Львівській області, щоб його близького родича не притягували до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання боєприпасів.

За словами начальника управління патрульної поліції Львова Антона Пузиревського, старший інспектор патрульної поліції служить в правоохоронних органах з січня 2009 року. В нову поліцію пройшов на загальних засадах, пройшовши курси підготовки патрульної поліції.

Схожі новини