Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Українські студенти перемогли у конкурсі Google

  • 07.09.2016, 17:15
  • 1 062

Українська команда студентів Києво-Могилянської академії стала переможцем конкурсу Google зі створення мобільних додатків AdMob Student Challenge 2016.

Про це повідомляється офіційному блозі Google-Україна.

Як йдеться у повідомленні, у конкурсі взяли участь понад 100 студентських команд з усього світу, перед якими стояло завдання створили мобільні додатки і монетизували їх за допомогою AdMob.

Після розгляду робіт 4 регіональних фіналістів судді вибрали переможця, який отримає поїздку в Сан-Франциско з відвідуванням Googleplex.

Перше місце посіла українська команда Turbo Rocket Games, яка представила додаток Dragon Sim Online.

Суддя конкурсу і президент з видавничих справ Glu Mobile Кріс Ахавнр розповів: «Після вивчення бізнес-звітів я був вражений кількістю ідей, які кожна команда вклала в свої додатки. Я впевнений, що ці фіналісти матимуть великий вплив на мобільну екосистему».

Turbo Rocket Games займається розробкою та випуском мобільних ігор категорії «стимулятори».

У команді розробників 4 людини: Володимир Дученчук, менеджер Turbo Rocket Games, ігровий дизайнер Ярослава Гірілішена, програміст Ілля Бакуров та бекенд-розробник Сергій Доценко.

Усі учасники команди були або є студентами факультету інформатики Києво-Могилянської Академії.

Dragon Sim Online — це пригодницька гра, яка забезпечує епічну пригоду і дозволяє приєднатися до інших онлайн-гравців, щоб перейти на новий рівень в цьому фантастичному світі. Додаток вже завантажили понад 500 тис. разів у всьому світі, а середня його оцінка складає 4,5 балів.

Схожі новини