Передплата 2024 «Добра кухня»

Журналіста Щетиніна поховають сьогодні в Києві

  • 07.09.2016, 12:14
  • 1 067

Загиблого журналіста Олександра Щетиніна поховають у середу, 7 вересня, в Києві.

Як написав у Фейсбуці друг Щетиніна журналіст Антон Подлуцький, прощання відбудеться о 14:00 на Байковому кладовищі (крематорій).

"Приходьте усі, хто хоче провести Сашу", - зазначив він.

Засновник російського інформаційного агентства "Новый регион", член Національної спілки журналістів України Олександр Щетинін був знайдений мертвим у своїй квартирі на Подолі в Києві у ніч на 28 серпня з вогнепальним пораненням голови.

За фактом його загибелі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ("Умисне вбивство") КК України із додатковою правовою кваліфікацією "Самогубство".

Столична поліція розглядає самогубство чи вбивство через професійну діяльність як основні версії смерті журналіста Щетиніна, заявив начальник ГУ Нацполіціі Києва Андрій Крищенко.

На початку лютого 2014 року Олександр Щетинін, який на той час працював головним редактором РІА "Новый регион", заявив про своє звільнення з усіх займаних посад у російській редакції через "ситуацію, що склалася на Україні, і тиск, що посилюється з боку влади РФ". Згодом він вирішив відмовитися від російського громадянства.

Схожі новини