Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Збірна України з футболу отримала талісмани від воїнів АТО

  • 31.08.2016, 18:55
  • 1 192

Військові передали футболістам синьо-жовтий національний стяг, який ще вчора майорів на передовій.

На початку нової відбірної кампанії головний тренер та гравці збірної України отримали талісман від вояків, що захищають нашу державу від посягань ворога. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу України, передає УТ.

Повертаючись після виконаної спецоперації у зоні АТО, полковник Західного управління Державної Прикордонної Служби України Валерій Данилевич передав футболістам вітання з лінії фронту разом із синьо-жовтим національним стягом, який ще вчора майорів на передовій.

"На цьому прапорі — слова підтримки та підписи вояків. Також прикордонники привезли до табору національної команди зруб дерева, з якого збудовано бліндаж на блок-посту, що розташований на так званій "нулівці" — українському плацдармі перед позиціями терористів", — сказав він.

На зрубі бійці виклали Тризуб зі 127 гільз з набоїв, які були застосовані проти диверсійно-розвідувальних груп ворога.

"Українські вояки вітають і підтримують нашу футбольну збірну, передаючи ці національні обереги. Хай вони будуть Вашими талісманами у футбольних боях за нашу Батьківщину. Хай буде успішним ваш турнірний шлях, наприкінці якого бажаємо вам здобути загальну турнірну перемогу", — зазначив полковник Данилевич.

Схожі новини