Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики обстріляли житлові квартали Щастя: поранено жінку

  • 31.08.2016, 13:02
  • 896

У ніч з 30 на 31 серпня вперше за 1,5 року терористи обстріляли житлові квартали міста Щастя Луганської області.

Про це розповіла менеджер з комунікації Луганської ТЕС Тетяна Сараєва, повідомляє "Радіо Свобода".

"Останнього разу такі серйозні обстріли в нас були в лютому минулого року, якраз в останній день перед перемир’ям. Після цього стріляли лише по військових блокпостах. Обстрілів було два - один близько 10 вечора, другий - близько опівночі. Пошкоджений житловий будинок поблизу ріки і було знищено артилерійським вогнем гараж ближче до центру міста", - розповіла Сараєва.

За її словами, внаслідок обстрілу є постраждала - це молода жінка, дружина електрозварювальника Луганської ТЕС. У травні її чоловік постраждав від вибуху на електростанції - під час ремонтно-зварювальних робіт вибухнув саморобний пристрій і працівник зазнав множинних поранень тіла і кінцівок.

Сараєва повідомила, що вчора вночі жінка під час обстрілу побігла із під’їзду свого дому до іншого - того, де є бомбосховище.

Як повідомила прес-служба ДСНС в Луганській області, жінка, 1988 року народження, зазнала відкритої мінно-розривної травми голови, наразі вона перебуває в комі.

Також прес-служба ДСНС повідомила, що внаслідок обстрілів пошкоджені будівлі на трьох вулицях міста, незначних пошкоджень зазнав храм Святої Катерини.

В прес-центрі АТО підтвердили щонайменше один обстріл Щастя і також уточнили, що перший з них відбувся близько 10 вечора і тривав близько 20 хвилин, було випущено близько десятка мін.

Місто Щастя перебуває під контролем української влади.

Схожі новини