Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гімнастка Ганна Різатдінова планує взяти безпритульну собаку з притулку

  • 31.08.2016, 14:38
  • 1 213

Українська гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року, Ганна Різатдінова на презентації акції «Благодійний календар 2017» в Укрінформі, 30 серпня, заявила про намір взяти собаку з притулку для тварин, а також висловила свою підтримку у допомозі благодійникам та безпритульним тваринам.

За словами організаторів акції, Ганна Різатдінова стане гостем акції «Благодійний календар 2018».

Гімнастка розповіла, що основну підтримку вона отримала від собаки Лілу Іріши Блохіної. Лілу підтримує Ганну з 2014 року й можна сказати, що саме собака для Ганни стала своєрідним тренером та вболівальником.

Найближчим часом Ганна планує взяти під опіку собаку та радить усім вчинити так само, адже саме ця тварина може стати найкращим другом та помічником.

Ганна Різатдінова, на запрошення організаторів, стала гостем презентації акції «Благодійного календаря 2017» в Укрінформ.

Нагадаємо, що фінал акції «Благодійний календар 2017» відбудеться 29 вересня у готелі «Київ» (2 поверх, зал «Тріумфальний»). На заході будуть присутні спортсмени, діячі культури та мистецтва, меценати, а також представники дипломатичного корпусу, посли іноземних держав, громадські діячі, підприємці, політики, представники Київської держадміністрації та депутати Верховної Ради України, ЗМІ.

Зірки-учасники:

Джамала, Раду Поклітару, Злата Огнєвіч, Дмитро Коляденко, Світлана Тарабарова, ONUKA & The Maneken, Амадор Лопес, Леся Нікітюк, Іріша Блохіна, Галина Безрук, Аніта Луценко, Ектор Хіменес-Браво.

Замовити білет-запрошення можна за:

Увага! Кількість запрошень обмежена! Запрошення розповсюджується за благодійні внески!

Ганна Різатдінова про плани завести домашню тварину