Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Внаслідок зіткнення мікроавтобуса і легковика на Львівщині постраждали 6 людей

  • 29.08.2016, 10:49
  • 1 399

28 серпня на автодорозі Стрий – Івано-Франківськ у с. Станків Стрийського району Львівської області у ДТП постраждали 6 людей.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса Volkswagen Т4, 44-річний житель Калуша Івано-Франківської області, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з легковим автомобілем Кіа Rіо, за кермом якого була 23-річна жителька Стрийського району Львівської області, інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, передає Захід.нет.

Внаслідок ДТП постраждали водій легковика, її госпіталізували до реанімації у Стрию, а також 5 пасажирів мікроавтобуса: 45-річного жителя Тернопільської області та 36-річну жительку Івано-Франківської області госпіталізували до реанімаційного відділення Стрийської районної лікарні, 35-річного жителя Івано-Франківської області та 41-річну жительку Івано-Франківської області — до травматологічного відділення у Стрию; ще одна постраждала, 29-річна жителька Івано-Франківської області, лікується амбулаторно.

Водій авто Volkswagen по медичну допомогу поки не звертався.

Як йдеться в повідомленні, незадовільних дорожніх умов, що могли б спричинити скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не було. Причини події з'ясовують.

Схожі новини