Передплата 2024 «Добра кухня»

За розпусту звільнено трьох поліцейських

  • 29.08.2016, 10:25
  • 1 269

Начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що звільнив трьох співробітників поліції, які несли службу в Добропіллі, за ганебну поведінку.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook В'ячеслав Аброськін, передає Еспресо.

"Вчора (27.08 — ред.) під час робочої поїздки Покровськ-Добропілля-Краматорськ-Слов'янськ провів зустрічі з керівниками та особовим складом територіальних підрозділів поліції. Розібрали події, які мали місце в Тернопільської та Миколаївської області. В Добропіллі за результатами зустрічі з особовим складом та керівництвом прийняв рішення зняти з посади керівника відділення поліції і звільнити трьох співробітників", - зазначає Аброськін.

Як зазначає про причини сам начальник ГУ Нацполиції в Донецькій області, пару днів тому у Добропіллі сталася "вкрай неприємна ситуація".

"Дійові особи - три міліціонери, які ще не пройшли атестацію, і дві дами, одна з яких - місцева "Лоліта". Дії всіх учасників цього інциденту ганебний для кожного. Трійця "мусорів", по-іншому назвати їх не можу, вирішила провести вечір "напідпитку": з алкоголем і "дамами". Одна з них — дівчина з неблагополучної сім'ї, яка ще не має паспорта, але вже активно веде "доросле" життя... Свято у них відбулося, проте на ранок, намагаючись пояснити матері свою нічну відсутність, "Лоліта" придумала свою версію вечора. З її слів, все було "не по любові". Після перевірки розповідь дівчини не підтвердилася, але це не виправдовує дії цих паскудних міліціонерів", - підкреслює він.

Аброськін вказує, що винні в цій ситуації всі учасники.

"З "Лолітою" нехай розбирається її мати, а з цими трьома "мусорами" сьогодні розбирався особисто. Їх звільнено з органів внутрішніх справ за негідну поведінку, що ганьбить честь співробітника правоохоронних органів".

Схожі новини