Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Радник Путіна поставив Луценку божевільні вимоги

  • 29.08.2016, 09:43
  • 1 854

Радник президента Росії Сергій Глазьєв, якого оголосили в розшук на території України, написав зухвалого листа генпрокурору України Юрію Луценку. У листі радник перерахував ряд божевільних вимог.

Лист опублікований на офіційному сайті Глазьєва, передає 24 канал.

У листі мовиться, що, на думку радника Путіна, в лютому 2014 року на території України відбувся державний переворот, а це означає, що всі закони і постанови, ухвалені Верховною Радою після цього — є незаконними.

Це нібито стосується і указів про призначення на керівні посади нинішнього керівництва України, в тому числі і самого Луценка.

Глазьєв заявив, що у нинішньої генпрокуратури немає прав викликати його на допит, а також перерахував ряд вимог до Луценка.

Серед них є такі:

Арештувати всіх учасників державного перевороту, вчиненого в Києві 21 лютого 2014 року включно з депутатами Верховної Ради, які прийняли рішення про узурпацію влади, призначених ними керівників органів влади і призвідників заворушень.

Визнати такими, що не відбулися вибори 25 травня і 26 жовтня 2014 року, а прийняті на підставі їх результатів акти про призначення "Президента України" та депутатів "Верховної Ради України" — протизаконними, як і всі наступні рішення цих органів влади.

Окрім того, радник Путіна хоче, щоб українських добровольців визнали терористами. А на завершення Газьєв забажав, щоб Луценко запропонував йому варіанти "відновлення легітимної влади" в Україні.

Схожі новини