Передплата 2024 ВЗ

Полторак звільнив Муравського через «завдання шкоди репутації» Міноборони

  • 28.08.2016, 20:18
  • 1 319

У Міноброни пояснюють звільнення радника міністра волонтера Дмитра Муравського тим, що його «особисті заяви шкодять репутації Міністерства оборони та Збройних Сил».

Про це повідомив Міністр оброни України Степан Полторак, коментуючи ситуацію щодо звільнення Муравського, передає Громадське.

«Вважаю, що маю право звільняти призначених мною радників, якщо їх особисті заяви шкодять репутації Міністерства оборони та Збройних Сил. Приймаючи рішення про звільнення, я враховував думки не лише експертів, фотографів та громадську думку, а й самих бійців, які у питані реальності фото висловилися неоднозначно», — написав він.

За його словами, Муравський у якості радника міністра оборони представляє не лише своє бачення, а й усе оборонне відомство.

«Тому вважаю, ми не маємо права допустити сумнівів серед світової спільноти, щодо справжності бойових дій на сході України. Я ціную внесок Муравського, але в умовах збройної боротьби, ми не можемо дозволити, щоб в наших словах сумнівалися», — вважає Полторак.

Він також додав, що звільнення Муравського не забороняє йому в подальшому, як і до призначення радником «займатися своєю улюбленою справою».

Раніше повідомлялось, що Міністерство оборони звільнило радника міністра волонтера Дмитра Муравського через резонанс з його фотографіями.

Схожі новини