Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кличко: «Підготовка до опалювального сезону практично зірвана»

  • 28.08.2016, 09:29
  • 1 091

Столична влада ухвалила рішення продовжити встановлення тієї частини лічильників тепла, які не встигло встановити "Київенерго" через блокування рахунків.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, передає Еспресо.

"Ми взяли на бюджет міста встановлення лічильників тепла. Через заблоковані рахунки "Київенерго" не може сьогодні цього робити. Але ми не повинні зривати цю програму і маємо закінчити встановлення лічильників, які дадуть можливість киянам економити 30% на платіжках за опалення", - сказав Кличко.

Мер підкреслив, що через заблоковані рахунки підприємства ТКЕ втратили два місяці, за які могли б завершити підготовку до зими.

"Підприємства не можуть проводити випробувальні роботи, тому можу сказати, що підготовка до опалювального сезону вже практично зірвана. Я знову звертаюся до прем’єр-міністра з тим, щоб рахунки компаній теплокомуненерго були розблоковані, і підприємства врешті-решт могли отримати гроші та продовжувати роботи. Ми можемо і робимо все, щоб іще встигнути з підготовкою, але це буде вже в авральному режимі", - наголосив Кличко.

Схожі новини