Передплата 2024 «Добрий господар»

Бойовики 27 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

  • 26.08.2016, 20:15
  • 795

Російські окупанти 27 разів застосовували зброю проти Сил АТО.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

"На Луганському напрямку доба розпочалася з масованого артилерійського удару по Кримському, тут ворог випустив понад півсотні снарядів 122 мм калібру. Золоте противник обстрілював з кулеметів, а у Новозванівці відкривав вогонь з гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку найчастіше режим припинення вогню порушувався в Красногорівці, де супротивник бив по наших опорних пунктах із 120 та 82 мм мінометів. Під щільний вогонь із мінометів калібру 120 мм потрапили наші бійці у Тарамчуку, Широкиному та Лебединському. У Водяному окупанти використовували 82 мм калібр мінометів, а у Березовому автоматичні станкові гранатомети. У другій половині дня провокації з застосуванням стрілецької зброї тривали у Широкиному та Мар'їнці, у Мар'їнці до того ж зафіксовано снайперський вогонь.

"На Донецькому напрямку продовжуються мінометні обстріли наших укріплень, що розташовані в Авдіївці, Зайцевому та Пісках. Поблизу Луганського ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, до того ж на цій ділянці Світлодарської дуги зафіксовано діяльність бойових машин піхоти", - додали у штабі.

Схожі новини