Передплата 2024 «Добрий господар»

У Росії трьох учасників "тракторного пробігу" посадили на 10 діб

  • 25.08.2016, 18:53
  • 1 050

У Росії трьох учасників "тракторного пробігу" заарештували на 10 діб, ще 11-ом суд призначив штраф.

Про це повідомив один з організаторів пробігу фермер Олексій Волченко, передає РІА "Новости".

"До третьої години ночі йшов суд. Засудили 14 осіб. Трьох активістів заарештували на 10 діб: Маслова, Петрова і далекобійника Владимирова (далекобійники підтримували акцію фермерів. - Ред.). Мене суд визнаав організатором акції та призначив 30 тисяч штрафу, а решта активістів дістали по 10 тисяч рублів штрафу", - сказав Волченко.

За його словами, в суді активісти намагалися довести, що вони не влаштовували мітинг, а сиділи всі разом на зустрічі з представниками регіональної влади. Тим не менше, суд визнав дії людей "організованим мітингом".

За словами Волченка, зараз учасники "тракторної" акції мають намір наполягати на тому, щоб заарештованих на 10 діб активістів випустили.

"Якщо вимогу не буде виконано, тоді ми організуємо новий тракторний пробіг, і цього разу спробуємо дійти до кінця", - сказав Волченко.

Як повідомлялося, кілька фермерів Краснодарського краю 21 серпня вирушили до Москви, щоб розповісти про свої проблеми президентові. Їх підтримали водії-далекобійники.

Діставшися Ростовської області 22 серпня, активісти дістали пропозицію зустрітися з кубанською владою і призупинили ходу.

Схожі новини