Передплата 2024 ВЗ

У Львові можна зареєструвати «шлюб за добу»

  • 25.08.2016, 12:11
  • 2 387

Відтепер зареєструвати шлюб можна за 24 години.

У межах пілотного проекту Міністерства юстиції України, на «Арені Львів» (вул. Стрийська, буд. 199) діє нова послуга швидкої реєстрації шлюбу «Шлюб за добу». Така ж послуга із 26 серпня стартує у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» (Чернеча Гора, 1).

«Шлюб за добу» — послуга від Мін’юсту, що дає можливість зареєструвати шлюб швидко і зручно, без попередньої реєстрації і відвідувань відділів РАЦСу.

Пара, яка має намір одружитися на «Арені Львів», може зателефонувати за телефоном (097) 772 74 42 або надіслати запит на електронну скриньку [email protected](вказати у темі листа «шлюб за добу») та обрати зручні для себе дату і час реєстрації шлюбу.

У «Шевченківському гаю» «Шлюб за добу» стартує з 26 серпня. Охочі пари зможуть скористатись послугою експрес-реєстрації шлюбу «ЕТНООДРУЖЕННЯ». Надалі для реєстрації шлюбу у рамках «Шлюб за добу» на території гаю просять зголошуватись: за телефоном: 067 253 2575, електронна адреса: [email protected], або ж сторінка у facebook - Музей народної архітектури та побуту у Львові.Шевченківський гай.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини