Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У ГПУ відреагували на заяву Каськіва, що його не затримали

  • 25.08.2016, 10:21
  • 1 139

Опубліковане екс-главою Держагентства з питань залучення інвестицій Владиславом Каськівим фото з Панами свідчить про те, що він під контролем панамської влади до рішення по екстрадиції.

Про це написала у Facebook речниця генерального прокурора Лариса Сарган.

"Ну а фоточка зі свіжою панамською газетою та з поліцейським поруч говорить про те, що Каськів - під контролем панамської влади до рішення по екстрадиці. Нагадаю, що його затримали при спробі перетнути кордон та відмові Коста-Ріки впустити його на свою територію", - написала Сарган.

Вона також процитувала слова заступника генерального прокурора Євгена Єніна, який написав у Facebook, що Каськів "має інший процесуальний статус", а ніж той, який би дозволяв направити "копії вироку, що вступив у законну силу, у разі направлення запиту про видачу для приведення вироку до виконання".

"Більше того, ближчими днями оригінал запиту вже досягне території Республіки Панама - на щастя, посол України в Сполучених Штатах Мексики та в Республіці Панама (за сумісництвом) Руслан Спірін перебував в ці дні в Києві та передасть нарочно потрібні документи панамській стороні", - уточнив Єнін.