Передплата 2024 «Добра кухня»

Бойовики обстріляли Авдіївку з танків

  • 25.08.2016, 09:43
  • 867

За минулу добу в зоні АТО терористи 85 разів відкривали вогонь по позиціях українських бійців: 38 раз – на Донецькому, 22 – на Маріупольському і 25 – Луганському напрямках.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на Донецькому напрямку ворог ще до світанку бив з важкої артилерії калібру 122 мм по Троїцькому і Луганському.

По лінії розмежування Невельське — Авдіївська промзона — Світлодарська дуга — бойовики стріляли з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

Авдіївку бойовики накрили обстрілами з танків, а Луганське — з бойових машин піхоти. Ближче до півночі терористи випустили близько 60 артилерійських снарядів калібру 152 мм по Семигір'ю.

На Маріупольському напрямку з 122 мм самохідних установок бойовики випустили більше сотні снарядів по Широкиному.

Крім того, під Мар'їнкою та Новотроїцьким активізувалися снайпери бойовиків.

На Луганщині бойовики з важкої артилерії калібру 152 мм стріляли по українських позиціях в Калинове-Попасному, Новозванівці, Жолобку і Новотошківську. По Кримському били з артилерії калібру 122 мм.

По Кримському, Попасній і Станиці Луганській бойовики вели мінометний, гранатометний і кулеметний вогонь, в Новоолександрівці і Золотому - стріляли з гранатометів і кулеметів великого калібру.

Біля Кримського також бойовики застосували танки, а в Станиці Луганській — бойові машини піхоти. В районі Новоалександрівки "працював" снайпер.

Джерело: 24 Канал

Схожі новини