Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Житомирщині поліцейського спіймали на хабарі у $15 тис.

  • 24.08.2016, 09:57
  • 1 021

Оперативник кримінальної поліції Житомирської області вимагав гроші від квартирного афериста за непритягнення його до кримінальної відповідальності, повідомила прес-служба Нацполіції.

Оперативник кримінального блоку, який займався розкриттям злочину, пов’язаного з шахрайськими діями в особливо великих розмірах, запропонував підозрюваному у квартирних махінаціях угоду: 15 тисяч доларів США в обмін на уникнення відповідальності.

Поліцейського затримали в момент одержання частини грошей в рамках спецоперації співробітників внутрішньої безпеки Національної поліції, СБУ та військової прокуратури області.

Як зазначили у поліції, на теперішній час відомо, що вказаний працівник карного розшуку займався аналогічними справами і раніше. Відносно затриманого оперативника розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі затриманому обирається міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті, яку йому інкримінують, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Схожі новини