Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Житомирщині чоловік вистрілив у трирічного племінника

  • 23.08.2016, 20:16
  • 1 574

Чоловік поранив хлопчика з пневматичної гвинтівки під час сімейного відпочинку.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Житомирській області.

За повідомленням лікарів, хлопчика увечері 21 серпня з підозрою на апендицит доставили до районної лікарні. Однак під час подальшої діагностики медики з’ясували, що у нього поранення черевної порожнини. Відтак в обласній лікарні його прооперували та вилучили кулю, а про факт поранення повідомили до поліції.

Як з'ясувалося, 19 серпня 20-річний чоловік запросив свою сестру разом із дітьми на відпочинок на березі місцевого водоймища, прихопивши з собою пневматичну гвинтівку.

"За його словами, не переконавшись, що зброя розряджена, він випадково вистрілив у свого племінника, поціливши в живіт", - зазначають у поліції.

Оскільки кровотеча була несильною, до лікарів не звернулися. Лише увечері 21 серпня, коли хлопчику стало зовсім зле, для нього викликали "швидку". Ні мати, ні дядько не повідомили лікарям справжньої причини такого стану дитини.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Схожі новини