Передплата 2024 ВЗ

Нацгвардію і поліцію переводять на посилений режим роботи

  • 19.08.2016, 15:29
  • 1 111

З 22 серпня всі підрозділи Національної поліції та Національної гвардії буде переведено на цілодобовий посилений варіант несення служби.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає Еспресо.

"Зокрема, в м. Києві охорону громадського порядку будуть здійснювати 5 тисяч поліцейських, спецпризначенців та бійців Нацгвардії. Крім того, на оперативному чергуванні постійно знаходяться додаткові підрозділи Нацполіції, котрі будуть негайно задіяні у разі винекнення позаштатних ситуацій", - запевнив Шкіряк.

Він зазначив, що це пов'язано з тим, що напередодні і під час святкування 25-ї річниці Незалежності України можливі спроби провокацій з боку антидержавних сил, підготовлених російськими спецслужбами з метою дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.

"Наразі підрозділи Нацполіції спільно з підрозділами СБУ проводять контртерористичні заходи на території всієї країни. Їхня мета - упередження і недопущення будь-яких провокацій з боку ГРУ-ФСБ та внутрішніх деструктивних антидержавних сил. Триває аналіз і відпрацювання оперативної обстановки", - наголосив радник глави МВС.

Схожі новини