Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Радбез ООН розпочав засідання через провокації РФ у Криму

  • 11.08.2016, 18:36
  • 1 169

Консультації проходять у закритому режимі.

Рада безпеки ООН розпочала консультації з приводу провокацій РФ у Криму. Про це повідомило постійне представництво України при ООН і постпред Володимир Єльченко у Twitter.

"За кілька годин Рада Безпеки ООН проведе засідання в форматі закритих консультацій щодо російських провокацій в Криму", - сказано в повідомленні представництва.

Пізніше Єльченко написав "Вже почалося!".

Нагадаємо, президент Петро Порошенко дав керівникам силових відомств та МЗС низку доручень щодо подій у Криму, зокрема, провести консультації в Раді безпеки ООН.

Раніше Федеральна служба безпеки Росії заявила, що запобігла терористичному акту в Криму, який, за даними спецслужби, був організований української розвідкою. У ФСБ стверджують, що затримали громадян як України, так і Росії, а керував цією мережею нібито Панов Євген Олександрович, 1977 року народження.

У Генштабі Збройних сил України назвали такі заяви російської сторони провокацією. У той самий час у Міноборони України зазначили, що подібні заяви з боку ФСБ є нічим іншим, як спробою виправдати передислокацію та агресивні дії військових підрозділів Російської Федерації на території тимчасово окупованого півострова.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини