Передплата 2024 ВЗ

У Києві під час збуту наркотиків упіймали інструктора Нацгвардії

  • 09.08.2016, 15:47
  • 1 061

Під час обшуку в лабораторії правоохоронці вилучили складові для виготовлення амфетаміну, рецептуру, фольгу для пакування та електронні ваги.

Співробітники військової контррозвідки СБ України спільно з працівниками військової прокуратури затримали у Києві інструктора однієї з бригад Національної гвардії, який продавав наркотики. Про це інформує прес-центр СБУ.

«Правоохоронці затримали наркоділка на столичному проспекті Перемоги, коли той спробував реалізувати чергову партію амфетаміну. У результаті оперативних заходів співробітники спецслужби вийшли на нарколабораторію, де закуповувався зловмисник. Під час обшуку в лабораторії, розташованій у Бородянському районі Київщини, правоохоронці вилучили складові для виготовлення амфетаміну, рецептуру, фольгу для пакування та електронні ваги», — йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Військовою прокуратурою вирішується питання щодо застосування до затриманого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини