Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві обікрали квартиру екс-міністра оборони Кузьмука

  • 09.08.2016, 14:45
  • 940

Грабіжники поцупили ювелірні монети, ювелірні вироби, наручні годинники, хутряні вироби, а також гроші.

Правоохоронці розшукують зловмисників, які пограбували в Києві квартиру екс-міністра оборони України Олександра Кузьмука. Про це повідомляє 9 серпня відділ комунікації поліції Києва.

Вчора до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення від дружини власника про те, що у квартирі на вул. Тургенівська вона виявила безлад і крадіжку особистих речей.

«Правоохоронцям, які приїхали за викликом, потерпіла розповіла, що проживає з чоловіком за містом, а в квартиру вони періодично навідуються. Останній раз вони були тут близько трьох тижнів тому», — йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група ретельно обстежила місце скоєння злочину. У приміщенні бібліотеки, вікна якої виходять у двір будинку, було відчинене вікно, на якому виявили сліди злому.

Правоохоронці обстежили навколишню територію та встановили: квартира потерпілих розташована на третьому поверсі дев’ятиповерхового будинку, сигналізація у помешканні та грати на вікнах відсутні.

Потерпіла виявила відсутність ювелірних монет, ювелірних виробів, наручних годинників, хутряних виробів, а також грошей. Загальна сума збитку встановлюється.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зусилля поліції спрямовані на встановлення осіб, причетних до злочину. Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів.

Джерело: Тиждень.ua , Інтерфакс-Україна

Схожі новини