Передплата 2024 «Добра кухня»

Суд у справі 5 беркутівців перенесли на 1 вересня

  • 04.08.2016, 19:52
  • 1 042

Святошинський райсуд міста Києва після допиту потерпілого волонтера "Червоного Хреста" Романа Котляревського оголосив перерву до 1 вересня в розгляді справи щодо п'яти колишніх бійців спецпідрозділу "Беркут".

Про це в четвер заявив головуючий в колегії суддя Сергій Дячук, повідомляє Укрінформ.

"Суд оголошує перерву до 11:30 1 вересня 2016 року", - сказав Дячук.

Така велика перерва пов'язана з тим, що сторона обвинувачення наприкінці судового засідання у четвер, 4 серпня, заявила "об'ємне" клопотання про проведення комплексної судової експертизи за ухвалою суду тих об'єктів (куль, гільз), які були предметом дослідження в минулих судових засіданнях. За словами прокурора Романа Псюка проведення такої експертизи необхідно "у зв'язку із виявленням цілого ряду нестиковок та розбіжностей у висновках експертиз.

1 вересня також планується допитати двох потерпілих, які раніше вже були допитані в іншому кримінальному провадженні щодо екс-беркутівців Сергія Зінченка та Павла Аброськіна. Як зазначив Дячук, загалом, в суді залишилось ще допитати чотирьох потерпілих у справі розстрілу Майдану. Зокрема, це родичі загиблих на Майдані. Суддя закликав сторони провадження визначитися із графіком допиту потерпілих.

Схожі новини