Передплата 2024 ВЗ

Колектив 8-мої лікарні висловив підтримку лікарю Василю Савчину

  • 30.07.2016, 16:59
  • 2 023

Після завершення слідчих дій адміністрації комунальної 8-ої міської клінічної лікарні вдалося поспілкуватися із завідувачем опікового відділення Василем Савчином, який надав інформацію про інцидент, що стався 29 липня 2016 року.

«Пацієнтка самостійно звернулася до мене з проханням виконати естетичну пластичну операцію якомога швидше, оскільки у неї запланована поїздка. Щоб допомогти пацієнтці, я перервав відпочинок, 26 липня 2016 року виконав оперативне втручання, після чого повернувся на відпочинок до сім’ї у Карпати.

28.07.2016 року ввечері мені зателефонував чоловік пацієнтки із вимогою терміново приїхати, оскільки стан пацієнтки погіршився і є болі у животі. Не розуміючи, що могло спричинити погіршення, адже операція пройшла без ускладнень, будучи відповідальним за своїх пацієнтів, я залишив сім’ю у Карпатах, а сам поїхав до Львова.

Зранку у п’ятницю, 20.07.2016 року, я прийшов у відділ, побачив пацієнтку, яка без проблем прогулювалась по коридору відділення. На моє запитання «що сталося, що Вас турбує?», отримав відповідь, що у неї все добре і вона хоче йти додому. Я виконав перев’язку, оглянув пацієнтку, переконався, що з пацієнткою все гаразд, побажав їй всього доброго і збирався повернутись на відпочинок до сім’ї.

У момент, коли я вже був перевдягнутий і покидав лікарню, передзвонив чоловік пацієнтки з проханням зайти у палату, оскільки він хоче особисто подякувати за проведене лікування.

Я повернувся, зайшов у палату, чоловік засунув мені у руки гроші і у цей момент з’явились правоохоронці.

Ось так мені подякували.

Ознайомившись із повідомленнями у засобах масової інформації, офіційно заявляю: жодного вимагання, створення перешкод у лікуванні я не здійснював. Я із співчуттям і розумінням поставився до життєвих проблем пацієнтки, вийшов із відпустки, професійно і якісно виконав хірургічне втручання, моя совість перед цією та іншими пацієнтами чиста», - зазначив Василь Савчин.

«Колектив лікарні висловлює повну довіру і моральну підтримку колезі, якого знаємо багато років як професійного, самовідданого лікаря і порядну людину», - зазначили в адміністрації комунальної 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова, передає прес-служба ЛМР.

Схожі новини