Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Під час зіткнень в Єревані затримано 50 осіб

  • 30.07.2016, 09:33
  • 1 022

В кварталі, де проводилася одна з операцій з розгону учасників акції протесту загорівся будинок.

Співробітники правоохоронних органів Вірменії звільнили від учасників протесту в Єревані територію навколо захопленої озброєним угрупуванням будівлі полку патрульно-постової служби поліції в Єревані. Під час сутичок затримано 50 осіб.

"Близько 50 осіб затримано, в тому числі віце-голова опозиційної партії "Спадщина" Армен Мартиросян. Район оточено посиленими нарядами поліції. Масштабна операція з розгону демонстрантів здійснювалася поліцією паралельно з двох сторін від будівлі захопленого полку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у житловому кварталі, де проводилася одна з операцій з розгону учасників акції протесту в Єревані, за попередніми даними, загорівся будинок. Причини поки не відомі.

"Побиті журналісти вірменської служби радіостанції "Свобода". В ефірі радіостанції вони заявили, що їх побили люди в цивільному одязі з кийками. Зараз на території не залишилося демонстрантів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що тривають сутички між учасниками протесту в Єревані і поліцією в Сарі-Тахе. Поліція застосовує спецзасоби.

Нагадаємо, 17 липня члени групи, які називають себе "Сасна црер", захопили приміщення полку Патрульно-постової служби Вірменії. Також у будівлі вони захопили заручників, серед яких заступник голови поліції Вірменії Вардан Егіазарян."Сасна црер" вимагають відставки уряду та звільнення з в'язниці низки політичних діячів.

Джерело: Інтерфакс , Радіо Свобода