Передплата 2024 «Добре здоров’я»

АТО: у Луганському й Невельському ворог застосував 122-мм артилерію

  • 30.07.2016, 08:29
  • 906

В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, упродовж минулої доби зафіксовано 52 випадки відкриття вогню. З них 23 на Донецькому, 16 на Луганському та 13 на Маріупольському напрямках.

Зокрема, на Донецькому напрямку противник вів вогонь по наших військах з гранатометів, великокаліберних кулеметів, та стрілецької зброї під Луганським, Авдіївкою, Верхньоторецьким, Новгородським, Калинівкою та Опитним. В порушення Мінських домовленостей противник відкривав вогонь з 120-мм мінометів по наших укріпленнях у Пісках, Луганському, Старомихайлівці. У Невельському, крім того, ворог застосував 122-мм артилерію, а у Луганському вогонь з БМП. Крім цього, у Луганському ворог здійснив 15 пострілів із 122 мм артилерії.

На Луганському напрямку противник також застосовував заборонену 120-мм зброю. Під неодноразові мінометні обстріли потрапили Новоолександрівка та Попасна, де також застосовувався вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку вогонь ворогом вівся зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів в Красногорівці, Старогнатівці, Мар’їнці, Гранітному та Водяному. Красногорівка також потрапила під обстріл 82-мм мінометів.

В Мар'їнці та Авдіївці працювали снайпери.

На Донецькому напрямку було зафіксовано проліт БПЛА.

Схожі новини