Передплата 2024 «Добра кухня»

Садовий: «Додатковий контроль освітніх закладів з боку батьків буде дуже доречний»

  • 30.07.2016, 08:05
  • 1 282

Ремонтна кампанія у львівських школах та садочках активно триває.

До навчального року у львівських школах відновлюють спортивні майданчики, замінюють систему опалення, ремонтують харчоблоки та санвузли, оновлюють комп’ютерну техніку. Загалом цього року з бюджету міста на ремонти у закладах освіти міста передбачено 160 млн. 125 тис. грн. У своєму відеозверненні мер Львова Андрій Садовий закликав батьків контролювати усі роботи, які проводяться у навчальних закладах.

«Я також хочу закликати усіх батьків, чиї діти з 1 вересня підуть у школи і дитсадки, звернути увагу на ремонти, які там були зроблені. Їх насправді зараз дуже багато, ми інвестуємо великі гроші в освітні заклади, намагаємось ретельно контролювати якість, але додатковий контроль з боку батьків буде дуже доречний.

Хочу наголосити, що всі закупівлі, всі ремонти та нові проекти здійснюються в рамках нашої програми «Львів-2020». Восени минулого року під час чергових виборів я задекларував, що громада обирає не просто персону мера чи депутатів. Громада обирає певний вектор розвитку і чіткий перелік завдань, які має здійснити новообрана влада. Цей перелік проектів був оформлений у документ під назвою «Львів-2020», який ми крок за кроком реалізовуємо і за який я готовий буду звітувати кожного року», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини