Передплата 2024 «Добрий господар»

Щодо затримання депутата Львівської обласної ради від «Самопомочі» Василя Савчина

  • 29.07.2016, 14:21
  • 2 361

29 липня ми дізнались із ЗМІ про затримання правоохоронцями депутата Львівської обласної ради від «Самопомочі» хірурга Василя Савчина, якому інкримінують отримання хабара.

«Наразі нам невідомі жодні обставини цього інциденту, окрім оприлюднених в медіа. Ми очікуємо на більш детальну інформацію, після чого ухвалимо рішення щодо подальших дій», — йдеться в коментарі центрального офісу «Об’єднання «Самопоміч».

«Василь Савчин — дуже авторитетний та унікальний хірург-комбустіолог, який врятував тисячі життів після опіків. Завдяки його авторитету та міжнародним контактам лікарні міста та області отримали допомогу від міжнародних організацій на мільйони доларів. Тож ми не виключаємо спробу елементарно його підставити та дискредитувати.

Медицина сьогодні існує не завдяки державі, а всупереч, залишаючись на плечах пацієнта і лікаря. Багато кризових ситуацій, коли відсутні медикаменти та необхідні інструменти. Їх просто немає. З цим стикався кожен з нас. Якщо це саме такий випадок, то з таким підходом можна пересадити всіх лікарів і пацієнтів теж, вони ж також винні», — наголосила голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Львівській обласній раді Інна Свистун.

Схожі новини