Передплата 2024 «Добра кухня»

На Сумщині стався вибух на станції "Укроборонпрому", троє людей загинуло

  • 29.07.2016, 09:07
  • 988

На території випробувальної станції одного з підприємств "Укроборонпрому" стався вибух.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону України

"О 16.30 на території випробувальної станції №2 Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів ДК "Укроборонпром", що розташована у Кролевецькому районі Сумської області, стався вибух", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що вибух стався під час розвантаження бойових припасів, які були привезені для утилізації.

"Внаслідок цього загинуло троє осіб та ще двоє отримали тілесні ушкодження", - уточнює прес-центр.

Зазначається, що для встановлення обставин трагічної події на місце виїхали представники правоохоронних органів Сумської області, у тому числі військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону на чолі з виконувачем обов'язків військового прокурора гарнізону.

Серед загиблих внаслідок вибуху в Сумській області на станції "Укроборонпрому" був представник НАТО

Про це повімляє "РБК-Україна".

Відомо, що вибух у Сумській області на станції "Укроборонпрому" стався внаслідок того, що здетонували 7 бойових частин ракет Х-27 "земля-повітря".

"На території науково-дослідницького інституту хімпродукції здетонували 7 бойових частин ракет Х-27 "земля-повітря". На випробувальну станцію їх привезли, аби утилізувати", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що під час вибуху у Сумській області на станції "Укроборонпрому" загинули 3 людей - 2 випробувальники та представник НАТО. Ще двоє працівників станції у тяжкому стані.

Схожі новини