Передплата 2024 «Добра кухня»

Холодницький: "Онищенко перебуває на території країни-агресора"

  • 28.07.2016, 10:11
  • 961

За останньою інформацією, депутат Верховної Ради з групи "Воля народу" Олександр Онищенко перебуває на території Росії, заявляє заступник генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Онищенко "активно подорожує", наразі перебуває в Росії / youtube.com Про це він сказав в ефірі "5 каналу". За його словами, після виконання відповідних процедур Онищенка оголосять спочатку у державний, а потім у міжнародний розшук.

"Дійсно, ми сьогодні отримали підписане генпрокурором повідомлення про підозру. Таким чином ми вже зараз починаємо ті всі заходи кримінально-процесуального впливу, які передбачені законом. Зараз ми будемо вживати заходів до його офіційного виклику, розуміючи, що його немає на території України, але треба витримати процедуру, щоб потім не було підстав у сторони захисту оскаржувати ті чи інші дії у процесуальному плані. І після виконання відповідних процедур будемо оголошувати його в державний, а потім у міжнародний розшук", — сказав він.

Зі слів Холодницького, наразі нардеп Онищенко перебуває на території Російської Федерації

. "Він досить активно подорожує, але за останньою інформацією, перебуває на території країни-агресора", — зазначив заступник генпрокурора.

Схожі новини