Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українські військові дали відсіч ДРГ бойовиків в Авдіївці

  • 28.07.2016, 08:05
  • 1 019

Бойове зіткнення тривало майже годину.

За минулу добу російські окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«На Донецькому напрямку зафіксовано 16 випадків відкриття вогню. Із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і з стрілецької зброї противник бив по захисниках Авдіївки», — йдеться у повідомленні.

Крім цього, згідно з текстом, вчора близько 11.30 в цьому населеному пункті наша розвідувальна група вступила у вогневий контакт із ворожими диверсантами. Бойове зіткнення тривало майже годину. У результаті професійних дій українських бійців — ДРГ відступила.

«Також поруч Зайцевого та Новоселівки Другої ворог застосував гранатомети, у Новогородському — БМП, а в Луганському стріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок», — зазначають у штабі.

Водночас на Маріупольському напрямку окупанти 10 разів порушували режим припинення вогню. «Зокрема, із 82 мм мінометів обстріляні наші опорні пункти у Старогнатівці. Також гранатомети та великокаліберні кулемети ворог задіяв у Водяному, біля Мар’їнки застосував танк, а в Широкиному — стрілецьку зброю», — йдеться у повідомленнні.

«На Луганщині ворог 18 разів як прицільно, так і хаотично обстрілював українських армійців із 82 мм мінометів під Новозванівкою, Новоолександрівкою, Богуславським, Кримським та селищем Велика Кошарна. Також, гранатомети супротивник використав у Попасній та Лопаскиному», — резюмували в штабі.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини