Передплата 2024 «Добрий господар»

Десантник із позивним FM заспівав про «Сепаратюгу». Без цензури

  • 27.07.2016, 10:59
  • 2 215

У мережі набуває популярності кліп на пісню «Сепаратюга», у якій без цензури розповідається про війну на сході України.

Десантник із позивним FM заспівав про «Сепаратюгу». Без цензури
Десантник із позивним FM заспівав про «Сепаратюгу». Без цензури

Співавтор слів і виконавець відвертої композиції — український десантник Богдан Ковальчин із Львівщини.

У своєму профілі на Facebook Богдан Ковальчин із позивним FM написав: «Отака вона, наша нова пісня - "Сепаратюга")) Без цензури, в простих словах, на емоціях та у скреготі металевих струн. Надіємось, ця пісня додасть натхнення, настрою та драйву найперше тим, хто на передовій, - для майбутньої перемоги, а вона обов’язково настане! Дякую всім, хто не стояв байдуже осторонь, а підтримував та допомагав крейзанутим дивакам з ‪#‎FoundationMario!!! Ловіть нашу прем’єру!!!».

До війни Богдан Ковальчин працював на радіостанції, через що згодом на фронті і отримав позивний FM. До армії чоловік пішов добровольцем, став десантником 80-ої аеромобільної бригади. Воював у найгарячіших точках, був снайпером.

Писати пісні Ковальчин почав, будучи на Донбасі. А після демобілізації взявся записувати композиції на професійній студії: боєць хоче видати сольний альбом фронтових пісень. Крім того, він є одним із учасників масштабного соціально-мистецького проекту #ПісніВійни, який нещодавно стартував в Україні. Зокрема, Богдан Ковальчин — серед виконавців пісні «Дорога на схід», яку заспівали п’ятеро українських воїнів.

Схожі новини