Передплата 2024 «Добрий господар»

Де дивитися матч ЛЧ "Шахтар" - "Янг Бойз"

  • 26.07.2016, 13:08
  • 1 196

Поєдинком проти швейцарського "Янг Бойз" футболісти донецького "Шахтаря" починають свої виступи у новому сезоні Ліги чемпіонів.

Перший матч 3-го кваліфікаційного раунду турніру між українським і швейцарським клубами відбудеться 26 липня на "Арені Львів" і розпочнеться о 21.45. У прямому ефірі гру покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

Матч обслуговуватиме бригада суддів з Голландії. Головний арбітр - Сердар Гезюбююк, лайнсмени - Дейв Госсенс і Шарль Шаап, четвертий рефері - Денніс Гіглер.

На думку букмекерів, явним фавтрітом майбутнього поєдинку є українська команда. У день матчу лідер букмекерської справи - британська контора William Hill на перемогу "гірників" приймає ставки з коефіцієнтом 1,40, на перемогу "Янг Бойз" - 7,00, на нічию - 5,00.

До цього клуби в офіційних матчах не перетиналися. Проте, донеччани мають досвід зустрічей зі швейцарськими командами у єврокубках. Починаючи з 1983 року, "гірники" грали проти "Серветта", "Базеля" "Цюріха" та "Лугано". У цих матчах "Шахтар" має 6 перемог 1 нічию і 2 поразки, різниця голів - 19:12.

Напередодні поєдинку на традиційній передматчевій прес-конференції новий головний тренер "Шахтаря" португалець Паулу Фонсека підкреслив, що на його підопічних чекає складна гра.

"Зустріч не дуже відрізнятиметься від тих, які ми вже зіграли нинішнього сезону. Перед нами стоїть завдання виграти два матчі у" Янг Бойз ". Якщо хтось думає, що" Янг Бойз "не така вже сильна команда, він помиляється. На нас чекає складна гра. Ми не очікуємо легких матчів і ні в якому разі не недооцінюємо нашого суперника ", - сказав Фонсека.

Наставник "Янг Бойз" Адольф Гюттер, у свою чергу зазначив, що його команда не буде відсиджуватися в обороні.

"Ми з оптимізмом дивимося на майбутню гру, проте прекрасно розуміємо, що" Шахтар "- висококласна команда, яка є фаворитом матчу. Можу вам пообіцяти, що" Янг Бойз "не стане всю гру відсиджуватися в обороні, тому що ми не та команда, яка діє подібним чином. Та й "Шахтар" дуже сильний, щоб дозволяти йому атакувати протягом усього поєдинку. Для того щоб пройти далі, знадобиться гол у Львові ", - заявив Гюттер.

Схожі новини