Передплата 2024 «Добрий господар»

Тимчук: "На Луганщині з’явилися російські військові з шевронами підрозділів МВС РФ"

  • 26.07.2016, 12:01
  • 975

Водночас у «ДНР» прибула чергова партія «інструкторів» із Росії (до 40 осіб).

У н.п.Кадіївка (колишній Стаханов) Луганської області зафіксовано появу військовослужбовців РФ із шевронами чорного кольору трикутної форми з зображенням білого коня (цей шеврон використовують підрозділи Внутрішніх військ МВС РФ Північно-Кавказького округу). Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Одночасно в останні дні в місті спостерігається активізація місцевих «правоохоронців», зайнятих пошуком і вилученням у місцевого населення «нелегальної стрілецької зброї та боєприпасів». Під цим приводом зафіксовано низку арештів представників місцевого населення», — зазначає він.

Також, за словами Тимчука, у «ДНР» прибула чергова партія «інструкторів» з РФ (до 40 осіб), зокрема, на полігони в районі Єнакієвого і під Торезом.

«Основна частина «інструкторів» — офіцери-танкісти і мотострільці. У той самий час, серед бойовиків і місцевих жителів «ДНР» поширюється інформація про те, що з середини серпня ц.р. Москва відкличе значну частину своїх «інструкторів» і «кураторів», передавши повноваження командирам і чиновникам з числа місцевого населення», — йдеться у повідомленні.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини