Передплата 2024 «Добрий господар»

У Херсоні чоловік ударив ножем патрульного

  • 26.07.2016, 10:47
  • 752

У Херсоні поліція затримала чоловіка, який поранив патрульного.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

До чергової частини поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Херсонської міської клінічної лікарні, що до приймального відділення з ножовим пораненням черевної порожнини був доставлений 22-річний інспектор управління патрульної поліції Херсона.

Поліцейські встановили, що поранення патрульний отримав під час припинення хуліганських дій 43-річного безробітного в супермаркеті.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний затриманий, проводиться подальша перевірка.

Водночас на Facebook-сторінці патрульної поліції повідомляється, що ввечері 25 липня під час відпрацювання крадіжки в супермаркеті до патрульних звернулись покупці. Вони розповіли, що у дитячому відділі, що знаходиться у тому ж приміщенні, перебуває особа, у якої, можливо, є зброя.

Правоохоронці виявили чоловіка з ножем у руках. На вимогу полісменів покласти ніж на підлогу чоловік почав тікати. Біля дверей нападник вдарив ножем патрульного, який перекривав йому вихід. Чоловік потрапив ножем в грудну клітини.

Нападника затримали, а патрульного негайно доправили до лікарні.

Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили вісім ножів та небезпечну бритву.

Схожі новини