Передплата 2024 «Добрий господар»

Надії Савченко ставлять у приклад медсестру "Лютик"

  • 26.07.2016, 09:17
  • 2 398

«Дивися, Надя (Савченко!)! Це дрогобичанка, медсестра "Лютик" (Ірина Іванюш). Вона також хотіла МИР на Донбасі, але підірвалася на російському фугасі, яку підкинув "народ" "ДНР"/"ЛНР"... Втратила обидві ноги...», —  пише Svitlana Gulko на своїй сторінці в фейсбук.

«Вона для мене більша Героїня, бо відмовилася від допомоги, яку для неї зібрали земляки, — віддала її на потреби військових. Вона також була в АТО... Але чомусь не світиться на візку у парламенті України... І наш харант не дав їй звання Героя України?..

То чим ти краща від інших Героїв т.з. АТО?!.. уявила себе президентом України?.. Лідером Нації?! Чи не забагато на себе береш соїми заявами "миритися" з донецькими терористами?.. Може спершу подякуй тим, хто тебе витягнув з кремлівського полону та допоможи інших витягнути з полону Росії! Більше б було толку! І можливо б люди б тобі повірили...

Кажеш, прости ОРКІВ?!.. Ні! За таке не прощають!!! Нехай їх матері прощають, що породили таких покидьків!!! Бог цим матерям суддям!!! ОРКАМ СМЕРТЬ!!!», — пише Svitlana Gulko.

Джерело: zvamynews.blogspot.com